Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra bankkártyás fizetésre Barion rendszeren keresztül, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

MIT JELENT A BARION™?

faq-mini-barion

 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

INGYENES

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

További információ és ingyenes regisztráció a Barion oldalán: 

www.barion.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása a PDS futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét előzetesen email értesítéssel jelezzük a megrendelő felé.

Szállítási díjak:
Szállítási díjak a termékeknél feltüntetett költségen történik. Extra súlyú termékek esetében (Pl. masszázsfotel, infraszauna) a költséget előre egyeztetjük. Ez függ a szállítás helyétől, emeletektől, egyéb külső tényezőktől.

- Általános díjszabás:

Futárszolgálat, előre utalás

A bankszámlaszámot és az utalandókat külön emailben küldjük ki.

Előre utalás esetén nincs futárszolgálati pénzkezelési díj, így a szállítási költség kevesebb, mint utánvét esetén.

Akciós, nehéz vagy terjedelmes termékek esetében (pl.: infraszauna, masszázsfotel) a szállítási költséget külön egyeztetjük.

0 kg felett: 1.600 Ft

6 kg felett: 2.000 Ft

28 kg felett: 3.000 Ft

59 kg felett: 5.000 Ft

65 kg felett: 20.000 Ft

74 kg felett: 25.000 Ft

Futárszolgálat, utánvét

Akciós, nehéz vagy terjedelmes termékek esetében (pl.: infraszauna, masszázsfotel) a szállítási költséget külön egyeztetjük.

0 kg felett: 1.600 Ft

6 kg felett: 2.000 Ft

28 kg felett: 3.000 Ft

59 kg felett: 5.000 Ft

64 kg felett: 10.000 Ft

65 kg felett: 20.000 Ft

75 kg felett: 25.000 Ft